Skip to Navigation

Om oss

About Nutricia

Det här är Nutricia

Nutricia är ett företag med fokus på avancerad medicinsk nutrition för barn och vuxna som har svårt att äta vanlig mat eller få i sig tillräckligt med näring. Nutricia ingår i livsmedelskoncernen Danone.

Läs mer

Kontakta oss

Besöksadress: Nutricia, Gårdsvägen 14, 169 70 Solna

Fakturaadress: invoices.nutriciase@danone.com 
                              Nutricia Nordica AB
                              c/o Danone Sp z.o.o.
                              P. O. Box 62
                              00-961 Warsaw 42
                              Poland

Organisationsnummer: 556242-0348


Tel: 08-24 15 30
Fax: 08-24 18 80
Mail: info.amnse@nutricia.com

 

Webshop
order.amnse@nutricia.com

 

Fakturainformation

Fakturafrågor från leverantörer: CBS-NCEE.AP-MEDICAL-NORDICS@danone.com

Fakturafrågor från kunder: CBS-NCEE.AR-NUTRICIA-NORDICS@danone.com

 

Nutricia har regionala produktspecialister som ansvarar för information, utbildning och service till hälso- och sjukvårdspersonal inom kommun och landsting. Nedan får du information om hur du kommer i kontakt med ansvarig produktspecialist i din region:

Läs mer

Vår vision och filosofi

Nutricias vision är att leda utvecklingen och bana väg för användandet av avancerad medicinsk nutrition inom sjukdomsbehandling och på så sätt utveckla och uppnå Danones vision: ”Hälsa genom mat till så många som möjligt”. Nutricia är sedan 2007 en specialiserad avdelning inom den internationella livsmedelskoncernen Danone.

Läs mer

Vår historia

Nutricia har en anrik historia som går tillbaka över 100 år. Företaget grundades i Zoetermeer i Nederländerna och specialiserade sig ursprungligen på modersmjölksersättning till spädbarn. 

Läs mer

Snabba fakta

Nutricia Advanced Medical Nutrition är ett specialiserat hälsoföretag inom Danonekoncernen.

Läs mer

Produktområden

Nutricias produkter för speciella medicinska ändamål kan delas in i fyra huvudkategorier:

Läs mer

Press

Den här sidan innehåller pressinformation som endast rör Nutricia Advanced Medical Nutrition och dess varumärken. För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

Läs mer

Vårt sociala ansvar

Vår verksamhet handlar om att erbjuda specialiserad livsviktig nutrition för de svagaste i samhället. För oss är det av högsta prioritet att alltid kunna garantera våra kunder säkra produkter och tjänster av hög kvalitet.

Läs mer

Reklamationer och returhantering

Reklamationer och returhantering

• Kunden skall alltid kontrollera leveransens innehåll gentemot följesedeln. Reklamationsärende skall rapporteras senast 5 veckodagar efter att kund har mottagit leverans.

• Alla reklamationsärenden skall anmälas till Nutricias Kundtjänst via mail på order.amnse@nutricia.com eller telefon 08-24 15 30 (knappval 1). Kundtjänst beslutar om reklamationsärendet godkänns. Kundtjänst skapar ett returunderlag samt eventuella fraktdokument som krävs för en retur till Nutricia.

• Vid godkänd retur skall reklamationsformuläret fyllas i och returneras till Nutricias Kundtjänst på order.amnse@nutricia.com. Reklamationsformuläret kan erhållas från Nutricias Kundtjänst eller laddas ner här
 

• Vid saknad av kolli eller synlig skada på sändningen skall detta noteras på transportörens dokument i samband med leverans.

Läs mer