- Middag
- Proteinreducerad kost
Palsternacka- och squashmasala
Antal portioner: 4. Hela satsen ger ca 20 g protein (5 g/port)
Ingredienser:
- 2 msk naturell youghurt (fet)
- 1-2 msk rapsolja
- 1/2 gul lök (finhackad)
- 250 g palsternacka (skalad och i bitar)
- 250 g butternutsquash/pumpa (skalad och tärnad)
- Tikka Masala curryblandning (finns både som grytbas och kryddblandning) (prova dig fram i vilken mängd som behövs beroende på vilken sort du hittar i din butik)
- 400 g krossade tomater
- 100 g färsk babyspenat
- 1 kruka färsk koriander
Nutricias produkter är livsmedel för speciella medicinska ändamål och skall användas under inrådan av läkare eller dietist. Rådfråga alltid din dietist eller annan förskrivande hälso- och sjukvårdspersonal om du använder Nutricias produkter som en del av ett recept, eftersom uppvärmning eller frysning kan förändra produktens näringsinnehåll.
Betygsätt detta recept
0 recensioner